Contact: info@gabyvangestel.com of 06 220 300 49

Contact

Trendwatcher
Trendwatcher Gaby Fecken van Gestel

Bij bedrijven wordt Gaby ingezet als trendwatcher om vanuit maatschappelijke trends de vertaalslag naar collecties te maken. Zoals het op strategisch niveau mee te denken en te werken aan de interne implementatie. Tools die zij hierbij hanteert zijn trendboeken, presentaties, workshops en op interim- en projectbasis meewerken aan deze (vaak) nieuwe manier van collectioneren.

Trendlezingen

Gaby geeft regelmatig trendlezingen op interieurgebied. Het gaat hierbij niet alleen over trends, stijlen en kleuren. Maar ook over de verdieping in de maatschappelijke trends en het ontstaan ervan of het effect van kleur op de gemoedstoestand of hoe kleur bijvoorbeeld kan worden toegepast ter verbetering van de externe communicatie door een bedrijf.

Sinds 2010 geeft Gaby haar inspirerende presentatie ‘Taste of Colour’ jaarlijks tijdens de VT Wonen & Designbeurs over de nieuwste kleurtrends in het interieur.

Meer weten of een trendlezing boeken?

Bel of mail met Gaby Fecken van Gestel voor meer informatie over haar trendlezingen, trendboeken en interne trajecten. Wil je Gaby boeken voor een trendlezing? Voor alle informatie hierover kun je Gaby bereiken via: info@gabyvangestel.com of 06 220 300 49