Contact: info@gabyvangestel.com of 06 220 300 49

Diensten

Consultancy | Keynote Spreker | Trendboeken | Media-campagnes | Schrijver | Workshops

 

Gaby van Gestel is trendresearcher op het gebied van design, retail & lifestyle. De verschillende diensten die zij aanbiedt zijn allemaal op enige manier trend-gerelateerd. Met een achtergrond in marketing en als mede-eigenaar van designstudio HEMELSby (interieur architectuur & totaalbouw) weet zij als geen ander trends vanuit een abstract en maatschappelijk level door te vertalen naar producten en diensten op consumentenniveau. Trends vertalen naar een verkoopbaar product, passend bij het DNA van de organisatie, afgestemd op de toekomstige behoeftes van diens doelgroep.

 

Consultancy

Bij een consultancytraject is een trendboek (link naar pagina TRENDBOEK) het vertrekpunt. In samenwerking met afdelingen Marketing & Design worden huidige collecties naast de trends gelegd zodat duidelijk wordt wat ontbreekt om een actuele collectie te kunnen blijven bieden. Ook verkoopcijfers en behoeftes vanuit de verschillende (Europese) landen worden hierbij meegenomen.

Naast collectie-analyses behoren interne trainingen, het realiseren van een passende showroom, ontwerp van beursstands en externe presentaties aan key-accounts tot de mogelijkheden binnen dit consultancy traject.

Voor meer informatie en een persoonlijk gesprek neemt je contact op met Gaby via info@gabyvangestel.com of kantoor +31 (0)35 69 89 669

 

Keynote spreker

Als spreker is Gaby goed inzetbaar tijdens oa vakbeurzen, produktlanceringen, seminars en festivals. De onderwerpen waarover ze graag spreekt zijn altijd trend gerelateerd en kunnen betrekking hebben op Retail, Marketing, Design, Fashion & Food. Met een achtergrond als Interieur Designer is Gaby aanvankelijk begonnen met het geven van trendlezingen op gebied van design en kleur. Op dit podium ontdekte ze haar talent voor het delen van kennis door haar publiek tegemoet te treden met een sprankelende energie die zo kenmerkend voor haar is geworden.

Haar trendverhalen zijn eerlijk, concreet, toepasbaar en constructief.

Tijdens haar lezingen neemt Gaby het publiek mee op een visuele reis langs de nieuwste trends en geeft ze achtergrondinformatie over de herkomst van deze ontwikkelingen. Ze schetst welke kansen dit biedt voor het vakpubliek in de zaal. Grote maatschappelijke thema’s gaat ze daarbij niet uit de weg terwijl haar verhaal vooral gevuld is met tal van positieve signalen en mooie initiatieven.

Mail info@gabyvangestel.com of bel +31 (0)35 69 89 6690 en laat je tijdens een persoonlijk gesprek inspireren.

 

Trendboeken

Collectioneren wordt jaarlijks gedaan om afnemers dan wel retailers steeds van een passende collectie te voorzien die is afgestemd op consumentenbehoeftes van de toekomst. Maar hoe ziet die toekomst eruit? En hoe vertaalt zich die naar jouw producten of diensten? Daarbij zijn de trendboeken van Gaby een mooie tool. Een trendboek bestaat naast een overzicht van de megatrends die op maatschappelijk niveau spelen uit verschillende trends die relevant zijn voor jouw organisatie en de omgeving waarin je bedrijf beweegt. Elke trend wordt vanuit een concept onderbouwd met voorbeelden en signalen. Kleurkaarten zijn hierbij evident. Daarnaast wordt er bij custom made trendboeken gekeken naar materialisering, techniek en dessins die relevant voor je produkten zijn

 

Media-campagnes

Gaby kan tijdens media-campagnes worden ingezet voor de content-creatie en ook als het gezicht van de campagne. Zo’n mediacampagne kan (al dan niet met tussenkomst van een PR-bureau) onderdeel van een marketingtraject zijn om nieuwe en bestaande doelgroepen aan te spreken, om inspiratie te geven of om aan te tonen dat jouw bedrijf expert op zijn gebied is doordat je weet wat er in de wereld speelt en daarop bent voorbereid. Zo weet jij wat je afnemers nodig hebben om op hun beurt hun afnemers zo goed mogelijk te bedienen. Uiteindelijke doel daarbij is een sterkere merkbeleving, klantenbinding en omzetverhoging. Wil je een creatieve out-of-the-box campagne of juist iets ter inspiratie maken? Gaby kan in dit traject fungeren als sparring partner, content creator en gezicht van de campagne. Als trend- en retail expert weet zij die inspiratie op een concrete manier te geven. Of het nou in bedrijfsfilms, vlogs, blogs of white-papers is. Voor voorbeelden kijk je hier verder wat Gaby voor oa BOL.COM en De Persgroep heeft gedaan. (+ bedrijfsvideo van FETIM heb ik ook nog). Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Mail info@gabyvangestel.com of bel +31 (0) 35 69 89 669 en laat je tijdens een persoonlijk gesprek inspireren.

 

Schrijver

Als vaste trendcolumnist van Marketing Tribune en Gooische Tamtam Magazine schrijft Gaby regelmatig columns waarin ze relevante zaken aan de kaak stelt die haar opvallen en bezig houden. Daarnaast heeft ze al een aantal jaren een eigen blog. Vanaf 2019 is haar website door de groeiende belangstelling vanuit het buitenland 2-talig geworden. Gaby kan ingezet worden als (vaste) schrijver over onderwerpen die op enige manier trend-, marketing- of retail gerelateerd zijn. Met een frequentie van 4-6 keer per jaar geeft Gaby een nieuwsbrief uit waarin recente publicaties en blogs worden verzameld en gedeeld. Abonneren op deze gratis nieuwsbrief kan onderaan deze pagina. Ook voor het schrijven van white-papers en artikelen is Gaby beschikbaar. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? 

Schrijf info@gabyvangestel.com of bel +31 (0) 35 69 89 669 en laat je tijdens een persoonlijk gesprek.

Blog voor Beurs Eigen Huis

Blog voor Balterio

 

Workshops

Je wilt binnen je onderneming vanuit trends gaan collectioneren of je wilt je managementteam out-of-the-box leren denken. Of je wilt kijken welke toekomstige mogelijkheden er bestaan voor jouw organisatie en hebt geen idee waar te beginnen? Het roer moet om en je weet nog niet welke koers jullie willen varen? Een workshop onder inspirerende begeleiding van Gaby kan daarbij een waardevolle tool zijn. Middels een trendspel leert Gaby jullie anders te kijken en denken. Remmen worden los gegooid en deelnemers worden uitgenodigd hun fantasie de vrije loop te laten gaan, de schaamte voorbij. Aan het einde van de dag hebben de deelnemers geleerd welke invloed trends op producten en diensten kunnen hebben en hoe je hier als organisatie je voordeel mee kunt doen. Er zijn verschillende scenario’s met elkaar bedacht die je onderneming richting kunnen geven naar een mogelijke toekomst. Deze workshops kunnen tevens onderdeel zijn van het consultancy traject op het moment dat Salesteams met de nieuwe collecties gaan werken. Door ze te leren begrijpen hoe de nieuwe collecties tot stand zijn gekomen en wat de onderliggende gedachten zijn, kunnen zij het verhaal beter de wereld in brengen. 

Voor meer informatie en een persoonlijk gesprek neemt je contact op met Gaby via info@gabyvangestel.com of  +31 (0) 35 69 89 669.