Contact: info@gabyvangestel.com of 06 220 300 49

Gaby Fecken van Gestel

Gaby van GestelTrendwatcher Gaby Fecken van Gestel

‘Bij bedrijven is Gaby inzetbaar als trendwatcher om vanuit maatschappelijke trends de vertaalslag naar collecties te maken en hierbij op strategisch niveau mee te denken en te werken aan de interne implementatie. Tools die zij hierbij hanteert zijn trendboeken, presentaties, workshops en op interim- en projectbasis meewerken aan deze (vaak) nieuwe manier van collectioneren. ‘Taste of Colour’ is de titel waaronder Gaby dit werk doet vanuit HEMELSby; haar eigen studio die zij samen met partner Peter Fecken runt.

Trendlezingen

Gaby geeft regelmatig trendlezingen op interieurgebied. Het gaat hierbij niet alleen over trends, stijlen en kleuren maar ook over de verdieping in de maatschappelijke trends en het ontstaan ervan of het effect van kleur op de gemoedstoestand of hoe kleur bijvoorbeeld kan worden toegepast ter verbetering van de externe communicatie door een bedrijf.

Sinds 2010 geeft Gaby haar inspirerende presentatie ‘Taste of Colour’ jaarlijks tijdens de VT Wonen & Designbeurs over de nieuwste kleurtrends in het interieur. Welke kleur is ‘hot’ en waar gaan we naartoe? Maar ook: hoe werkten trends in het interieur en hoe pas je die toe zonder elk seizoen een nieuw interieur aan te schaffen?

Interieurontwerp & -realisatie

Samen met Peter Fecken ontwerpt en realiseert Gaby totaalconcepten voor wonen en werken. Het begeleiden van totale projecten; van kleine tot grote verbouwingen, van ontwerp, realisatie tot aan inrichten van woningen, werkruimten, hotels en restaurants.

Referenties ‘Taste of Colour’

  • Fetim Group Trendboek en implementatie ‘Taste of Colour’ werkwijze tbv marketing- en salesafdelingen
  • Collectioneren raamdecoratie voor merken Liedeco & Intensions
  • Collectioneren shelving voor merken Pekodom & Duraline
  • Finsa architecten-stalenwaaier in opdracht van Baars & Bloemhoff

Referenties HEMELSby

Zie hiervoor de website van hemelsby.nl

 

#portretfotografie: Hans-Peter van Velthoven

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————