Contact: info@gabyvangestel.com of 06 220 300 49

Projecten - een selectie

De Persgroep

Contentcreatie & gezicht t.b.v. een online mediacampagne richting retailers in de woonbranche in aanloop naar Oktober Woonmaand. Gaby was verantwoordelijk voor de contentcreatie van verschillende vlogs en het schrijven van een white paper waarbij ze retailers steeds tips gaf waarmee ze zich binnen 1 trendthema op de winkelvloer (zowel on- als offline) kunnen onderscheiden. Ze heeft gesproken over “Beleving in de winkel”, “Betekenis geven aan je onderneming” waarbij ze circulair designer Dirk Vanderkooij interviewde en ze schreef een white-paper over het inzetten van technologische innovaties.

Doel van de campagne was omzetverhoging door hogere verkoopcijfers advertentieruimtes online. Gaby werd puur ingezet voor het geven van inspiratie en concrete tips.

 

BN Walls

In opdracht van BN Walls heeft Gaby een trendboek gemaakt. De trends zijn gevisualiseerd middels een conceptverhaal, onderbouwing in tactiliteit en beeld, kleurkaarten en dessins. Op basis van dit jaarlijkse trendboek zijn de nieuwe behangcollecties door de Designafdeling ontworpen. Gaby is tijdens dit traject sparringpartner voor de Marketing- & Designafdeling.

 

BOL.com

Online guerilla mediacampagne in opdracht van BOL.com (in samenwerking met Team Lewis Nederland https://www.teamlewis.com/nl/(marketing en PR bureau). Er zijn 10 redacties/vloggers/bloggers bezocht en bij elke redactie werd een gepersonaliseerde kerstboom afgeleverd, gevuld met artikelen uit de webshop van BOL.com. Doel was online zoveel mogelijk beweging en zichtbaarheid te realiseren en hiermee verschillende doelgroepen te bereiken. Gaby was verantwoordelijk voor het bedenken van de 10 thema’s, het samenstellen van de boomversiering (budget per boom), het maken van Pinterestborden waarin de kerstthema’s terugkwamen en het schrijven van een blog met decoratietips om thuis te kunnen toepassen. Daarnaast was zij het gezicht van de campagne en is er aandacht gegenereerd bij de redacties van oa Wayne Parker Kent, Linda., Jan Magazine, Girlscene, Amayzine, Chicks love food, Uit Paulines Keuken en Glamour NL.
Bol.com

 

FETIM

Bij FETIM Group is Gaby aanvankelijk begonnen met de opdracht voor een een trendboek waarna zij verschillende consultancytrajecten voor de diverse productgroepen heeft gedaan.

Raamdecoratie | Voor de merken Liedeco en Intensions (raamdecoratie) heeft Gaby collectie-analyses gemaakt en het ontwerpen van deze nieuwe collecties bewaakt. De interne organisatie is middels lezingen en workshops getraind om vanuit trendontwikkeling te denken en werken.

Tijdens dit consultancytraject is Gaby bij John Lewis UK op bezoek geweest om samen met het UK salesteam haar trendpresentatie te geven, waarna John Lewis een van de nieuwe opdrachtgevers van FETIM is geworden.

Voor Heimtextil (Frankfurt) heeft Gaby getekend voor het standontwerp en de realisatie, waarbij de nieuwe manier van collectioneren werd doorvertaald naar de uitstraling van de gehele stand.

Inspiration Lab | Ter ondersteuning van het trendverhaal heeft Gaby een Inspiratie Lab gerealiseerd waarin de innovaties en nieuwste collecties van raamdeco, shelving en vloeren samen kwamen. Ook heeft zij een bedrijfsvideo laten maken waarin dit verhaal aan alle bezoekers kon worden getoond. De video wordt m.b.v. beamers zo op 4 wanden geprojecteerd dat de bezoeker zich letterlijk onder water waant.

Trend Report | Ter ondersteuning van de trendimplementatie hebben we een Trendreport voor intern en extern gebruik gemaakt waarbij deze nieuwe manier van denken en werken concreet per produktgroep inzichtelijk werd gemaakt. Een boekwerk als handvat en naslagwerk.

Sanitair | Ook voor de produktgroep Sanitair – bestaande uit de merken Aqualux en Haceka – heeft Gaby een nieuwe showroom gerealiseerd. Ondanks het functionele karakter is Gaby er toch in geslaagd de conceptueel visualisatie te realiseren van ‘De kleinste badkamer tot en met een luxe wellness beleving in huis’.

Shelving | In nauwe samenwerking met de Marketing afdeling voor de merken Pekodom en Duraline is tijdens dit consultancy traject een uitgebreide analyse gemaakt waarbij de kernwaardes van FETIM Group naast de Brand Identities van beide merken zijn gelegd. Zowel de merken als ook de organisatie hebben op basis van deze analyses aanbevelingen gekregen. Voor beide merken zijn tal van ontwikkelingsmogelijkheden aangereikt voor nieuwe collecties waarmee zelfstandig kon worden doorontwikkeld. Kleurkaarten, design, materiaal en techniek zijn kenmerken die vanuit de trendontwikkelingen zijn benoemd.

 

Sanoma, VTWonen and Design Fair

Jaarlijks heeft Gaby haar inspirerende trendlezingen op deze consumentenbeurs gegeven. Het podium waar haar liefde voor trendonderzoek en trendlezingen is ontstaan. Bekijk deze video voor een impressie uit okt 2017;

 

Pode

Toen Claire & Roderick Vos voor het Nederlandse meubelmerk Pode gingen ontwerpen hebben zij Gaby benaderd om voor de lancering van deze collectie een uitgebreid artikel over de nieuwe design en kleurentrends te schrijven. Dit artikel is geplaatst in de eerste editie met hun collectie; Pode Magazine.

 

Finsa

Baars & Bloemhoff, leverancier van o.a. Finsa decoratief plaatmateriaal gaf Gaby de opdracht voor het maken van de nieuwe stalenkaart bestemd voor architectenbureau’s om tijdens ontwerptrajecten mee te werken.